Παιδαγωγικά Θέματα που αφορούν στη χρήση ΤΠΕ

 • Συγγραφέας
  Δημοσιεύσεις
 • #165 Απάντηση

  Ομάδα διαχείρισης Forum
  Κλειδοκράτορας
 • #367 Απάντηση

  15ο Δ/Σ Πάτρας

  κύριοι
  δεν μπορώ να εισέλθω στον ιστότοπο…χρησιμοποιώ τους κωδικούς του myschool αλλά το μήνυμα είναι ότι δεν έχω πρόσβαση sso/logout… Παρακαλώ να μας ενημερώσετε ποιους κωδικούς απαιτείται να χρησιμοποιήσω… σας ευχαριστώ

  • #810 Απάντηση

   Θα πρέπει να συνδεθείτε με τους κωδικούς του ΠΣΔ και ΟΧΙ του Myschool. Για ανάκτηση των κωδικών σας από το το ΠΣΔ μπορείτε να α) επικοινωνήσετε με το ΠΣΔ στο 8011180181 β) Να επικοινωνήσετε με το ΑΕΙ/ΤΕΙ φορέα του ΠΣΔ της περιοχής σας που σας υποστηρίζει και γ) από το δικτυακό τόπο του ΠΣΔ στο URL http://www.sch.gr/password.
   .

 • #403 Απάντηση

  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓ ΒΛΑΣΙΟΥ

  Γειά σας! Τι κάνετε; Σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου πείτε εάν μας δίνεται η δυνατότητα από την στιγμή που δεν έχει παρέλθει η προθεσμία των αιτήσεων να κάνουμε τροποποίηση της αίτησης ως προς τον εξοπλισμό γιατί αντί για laptop πάτησα κατά λάθος tablet; Θεωρώ ότι με βάσει τις ανάγκες που σας έχω περιγράψει δεν θα μπορεί το tablet να ανταποκριθεί λόγω έλλειψης δυνατοτήτων με αποτέλεσμα να είναι πιο εύχρηστο το laptop δηλαδή ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής στο νηπιαγωγείο μας. Ακόμα θα ήθελα να μου διευκρινίσετε σε περίπτωση τροποποίησης της αίτησης εάν υπάρχει δυνατότητα για να προσθέσουμε και δεύτερο εξοπλισμό π.χ. ένα πολυμηχάνημα εκτυπωτή που δεν διαθέτει το Νηπιαγωγείο μας; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Να είστε καλά!! Καλό μεσημέρι!!!

 • #496 Απάντηση

  ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ MYSCHOOL ΑΛΛΑ ΤΟΥ SCH

 • #3114 Απάντηση

  Δημοτικό Καμαρών

  Τα 3/θέσια και κάτω δημοτικά γιατί σε αποκλεισμό;
  Όταν ο δάσκαλος κάνει μάθημα με τη μία τάξη η άλλη θα μπορούσε να ασχολείται με εκπαιδευτικά λογισμικά μαθημάτων ή άλλες εργασίες.

Απαντήστε σε: Παιδαγωγικά Θέματα που αφορούν στη χρήση ΤΠΕ
Οι πληροφορίες σας: