Ερωτήσεις σχετικές με τον Εξοπλισμό ή/και το Λογισμικό

 • Συγγραφέας
  Δημοσιεύσεις
 • #230 Απάντηση

  Ανώνυμος
 • #801 Απάντηση

  3ο Ε.Κ. Δ΄ Αθήνας (Νέας Σμύρνης)

  Γεια σας

  Στην απογραφή του εξοπλισμού στο invetory έχουμε καταγράψει μόνο τον εξοπλισμό των Εργαστηρίων Πληροφορικής και Εφαρμογών Η/Υ.
  Στο Ε.Κ. όμως υπάρχουν Εργαστήρια όπως: 1) Η/Υ Συστημάτων και Δικτύων, 2) Αυτοματισμού (του Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού) 3) … 4) …
  που έχουν υπολογιστές και δεν είναι καταχωρισμένοι στο invetory. Ακόμη υπάρχουν διάσπαρτοι μεμονωμένοι υπολογιστές και προβολικά στα υπόλοιπα εργαστήρια κατεύθυνσης (επιπλέον από την Πληροφορική). Σε σχετική ερώτηση που είχαμε κάνει τότε μας απήντησαν ότι έπρεπε να καταχωριστούν μόνο της Πληροφορικής.
  Τώρα θα πρέπει να ενημερώσουμε το invetory και με τα άλλα εργαστήρια εκτός πληροφορικής, για να τα συμπεριλάβουμε στην αίτησή μας;

  Ευχαριστούμε
  Ο Δ/ντής του 3ου Ε.Κ. Δ΄ Αθήνας
  Γ. Τζήμας

  • #1246 Απάντηση

   Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε νέο χώρο και να καταχωρήσετε νέο εξοπλισμό. Η ενημέρωση του inventory πρέπει να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον ανά εξάμηνο) ανεξάρτητα από την φόρμα edulabs.minedu.gov.gr.

 • #858 Απάντηση

  5ο ΕΚ Γ’ Αθήνας

  Έχω το ίδιο ερώτημα με τον συνάδελφο του 3ου ΕΚ Δ’ Αθήνας και επιπλέον

  Τα Εργαστηριακά κέντρα εκτός από εκπαιδευτικούς που υπηρετούν με θητεία (Υπ. Τομέων και Υπ. εργαστηρίων ) οι υπόλοιποι υπηρετούν με μερική ή ολική διάθεση από τα σχολεία που εξυπηρετεί το ΕΚ και που λήγει κάθε τέλος διδακτικού έτους (και δεν είναι σίγουρο ότι οι ίδιοι εκπαιδευτικοί θα είναι και τον επόμενο χρόνο). όλοι όμως χρησιμοποιούν ΤΠΕ για την διεξαγωγή των εργαστηριακών ασκήσεων.
  Ρωτώ ποιοι εκπαιδευτικοί θα καταχωρηθούν? Όλοι ? ή μόνο οι εκπαιδευτικοί με Θητεία?

  Σκαρτσίλας Παμαγιώτης ΠΕ19
  Υπ. Τομέα Πληροφ. 5ου ΕΚ Γ’ ΑΘΗΝΑΣ

  • #1243 Απάντηση

   Σχετικά με τα ΕΚ: Υποβάλλουν αίτηση όσοι εκπαιδευτικοί υλοποιούν το μάθημα με χρήση ΤΠΕ και εφόσον επιθυμούν να είναι υπεύθυνοι στο εν λόγω πρόγραμμα υποβάλλοντας την εκπαιδευτική τους πρόταση.

 • #901 Απάντηση

  Αστέριος Τσιμάκης

  Ο εξοπλισμός που έχει καταχωρηθεί στο inventory.sch.gr θα επανακαταχωρηθεί ή θα γίνει εισαγωγή αυτόματα στο σύστημα edulabs.minedu.gov.gr.
  Έχω επίσης τα ίδια ερωτήματα με τον συνάδελφο του 3ου Ε.Κ. Δ’ Αθήνας.
  Αστέριος Τσιμάκης
  Δ/ντής 1ου Ε.Κ. Ιωαννίνων

  • #1242 Απάντηση

   Υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο γίνεται προσπάθεια να επιλυθεί έτσι, ώστε να εισάγεται άμεσα ο ήδη καταγεγραμμένος εξοπλισμός. Ελέγξτε την εφαρμογή σύντομα.

 • #912 Απάντηση

  Τακίδης Βασίλης Υπ. Τομέα Πληροφ. 3ου ΕΚ Γ’ Αθήνας

  Στο 3o EK Περιστερίου υπάρχουν 3 εργαστήρια πληροφορικής που έχουν δηλωθεί και στο Inventory. Στο http://edulabsforum.minedu.gov.gr φαίνεται μόνο το ένα. Απο πού έχετε αντλήσει την πληροφορία. Έχω επίσης τα ίδια ερωτήματα με τον συνάδελφο του 3ου Ε.Κ. Δ’ Αθήνας.

  • #1239 Απάντηση

   Υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο γίνεται προσπάθεια να επιλυθεί έτσι, ώστε να εισάγεται άμεσα ο ήδη καταγεγραμμένος εξοπλισμός. Ελέγξτε την εφαρμογή σύντομα.Διαφορετικά, προσθέστε τον εξοπλισμό, ώστε να προβείτε στην καταχώρηση της αίτησης.

 • #963 Απάντηση

  Αφιανός Χρήστος

  Καλημέρα σας.
  Θα ήθελα να ρωτήσω για την περίπτωση που τα στοιχεία του εξοπλισμού είναι λανθασμένα ,πως μπορεί να γίνει τροποποίησή τους (μέσω του inventory) , έχω τις ίδιες ακριβώς απορίες με τους συναδέλφους .

  Αφιανός Χρήστος ΠΕ19

  Υπεύθυνος Τομέα Πληροφορικής
  1ου ΕΚ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

  • #1238 Απάντηση

   Υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο γίνεται προσπάθεια να επιλυθεί έτσι, ώστε να εισάγεται άμεσα ο ήδη καταγεγραμμένος εξοπλισμός. Ελέγξτε την εφαρμογή σύντομα.
   Εναλλακτικά, μπορείτε να καταγράψετε εκ νέου των εξοπλισμό σας.

 • #967 Απάντηση

  Ευγενία Παπαδοπούλου

  Καλημέρα σας,

  στην καταχώρηση εξοπλισμού μέχρι πόσα λογισμικά μπορούμε να καταχωρήσουμε; Έχω καταχωρήσει πάνω απο 21 λογισμικά που χρησιμοποιούμε και στις 3 αίθουσες εργαστηρίου, αλλά δεν εμφανίζονται.

  Ευχαριστώ πολύ
  Ευγενία Παπαδοπούλου

  • #1236 Απάντηση

   Παρακαλούμε πολύ δοκιμάστε ξανά. Ίσως αν δοκιμάζατε με άλλη έκδοση browser, να μην αντιμετωπίζατε πρόβλημα. Αν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε ξανά μαζί μας.

 • #981 Απάντηση

  Ευστράτιος Γραμμένης

  Καλησπέρα σας, στον inventory είναι δηλωμένα τα εργαστήρια πληροφορικής του σχολείου αλλά το edulabs αναγνωρίζει μόνο το ένα και τους χώρους της διοίκησης, παρόλο που έχει γίνει σύνδεση και αποσύνδεση περισσότερες από μια φορές.

  Επίσης ισχύουν οι ίδιες απορίες με το 3ο Ε.Κ. Δ’ Αθήνας και του 5ου Ε.Κ. Γ’ Αθήνας.

  Ευχαριστώ.

  Ευστράτιος Γραμμένης
  Δ/ντης 2ου Ε.Κ. Ξάνθης

  • #1234 Απάντηση

   Υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο γίνεται προσπάθεια να επιλυθεί έτσι, ώστε να εισάγεται άμεσα ο ήδη καταγεγραμμένος εξοπλισμός. Ελέγξτε την εφαρμογή σύντομα.

 • #996 Απάντηση

  Γώγογλου Αικατερίνη

  Καλησπέρα σας,
  για το σχολείο μας, παρ’όλο που έχει καταχωρηθεί όλος ο εξοπλισμός στο inventory, δεν εμφανίζεται τίποτα στην καρτέλα εξοπλισμός του edulabs. Θα γίνει η σύνδεση των δύο συστημάτων έτσι ώστε να μην τα καταχωρούμε πάλι από την αρχή; Το σχολείο μας έχει αρκετά μεγάλο όγκο εξοπλισμού λόγω πολλών ειδικοτήτων και πολλών εργαστηρίων ανά ειδικότητα και είναι πολύ δύσκολο να καταχωρηθούν τα πάντα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
  Ευχαριστώ,
  Γώγογλου Αικατερίνη
  1ο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας

  • #1233 Απάντηση

   Υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο προσπαθούμε να επιλύσουμε έτσι, ώστε να εισάγεται άμεσα ο ήδη καταγεγραμμένος εξοπλισμός. Ελέγξτε την εφαρμογή σύντομα.

 • #1018 Απάντηση

  Παπανικολάου Νικόλαος

  Έχω το ίδιο ερώτημα με τον συνάδελφο του 3ου ΕΚ Δ’ Αθήνας και επιπλέον 5ου ΕΚ Γ’ ΑΘΗΝΑΣ.
  Επιπλέον εμφανίζετε και σε μας μόνο το ένα εργαστήριο πηροφορικής, τι κάνουμε τα υπόλοιπα τα περνάμε μόνοι μας.

  Νικόλαος Παπανικολάου
  Υπ/ντης 1ου Ε.Κ. Καβάλας

  • #1232 Απάντηση

   Υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο προσπαθούμε να επιλύσουμε έτσι, ώστε να εισάγεται άμεσα ο ήδη καταγεγραμμένος εξοπλισμός. Ελέγξτε την εφαρμογή σύντομα.

 • #1059 Απάντηση

  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

  Στην καταχώρηση νέου εξοπλισμού ή διόρθωση του εμφανιζόμενου από το δηλωθέν στο inventory, στην καρτέλα που εμφανίζεται δεν αποθηκεύεται «Ο ΧΩΡΟΣ» διότι το βελάκι είναι ανενεργό με αποτέλεσμα να μην γίνεται αποθήκευση. Παρακαλώ διορθώστε το λάθος αυτό.

  • #1249 Απάντηση

   Παρακαλούμε πολύ, προσπαθήστε ξανά να καταχωρήσετε και να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στο πεδίο ΧΩΡΟΣ. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποια άλλη έκδοση browser, μήπως αυτή είναι η αιτία του εν λόγω σφάλματος.

 • #1263 Απάντηση

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΙΤΑΡΗΣ

  καλησπέρα σας
  Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η εφαρμογή αυτή είναι μόνο για τον ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.
  Είμαι τομεαρχης ΔΟΜΙΚΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, Μπορει να μου παραχωρηθεί εξοπλισμός και λογισμικό τομέα Γεωπληροφορικης;

  ευχαριστώ

  • #1291 Απάντηση

   Το πρόγραμμα στοχεύει στην αναβάθμιση των υποδομών της σχολικής μονάδας στο σύνολό της. Δηλ. αφορά όλους τους Τομείς.

   • #1292 Απάντηση

    Στόχος είναι να περιγράψετε τα λογισμικά που χρησιμοποιείτε καθώς και την πρακτική τους παιδαγωγική αξία. Μπορείτε να αιτηθείτε, λοιπόν, τον εξοπλισμό ή το λογισμικό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με το κάθε μάθημα. Συνεπώς έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε εξοπλισμό και λογισμικό Γεωπληροφορικής.

 • #1287 Απάντηση

  ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ/ΝΤΗΣ 9ο Δ.Σ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑedulabs.minedu.gov.gr . ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ. ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΩ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ MOY ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;

  • #1294 Απάντηση

   Οι κωδικοί που πρέπει να καταχωρήσετε είναι του ΠΣΔ και όχι του myschool. Αν είστε σίγουρος ότι δεν κάνετε κάποιο λάθος, επικοινωνήστε με το helpdesk του ΠΣΔ.

 • #1579 Απάντηση

  Καραγιώργος Βασίλης

  Καλησπέρα,
  στις παραπάνω αναφορές παρατηρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με το Inventory. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης στοιχείων από τα ήδη υπάρχοντα καταχωρημένα εκεί (π.χ. η ονομασία των αιθουσών – μέχρι τώρα μπορείς απλά να δεις αυτά που έχουν καταχωρηθεί χωρίς δυνατότητα διόρθωσης). Επίσης σε κάθε νέα καταχώρηση στο edulab απλά καταχωρούνται νέα στοιχεία χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αναφοράς σε λεπτομέρειες (π.χ. 1 workstation χωρίς τα επιμέρους υλικά του). Όσον αφορά το λογισμικό θα υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης αδειών Win7 ;

  • #1613 Απάντηση

   Πράγματι υπάρχει πρόβλημα με το Inventory.
   Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης στοιχείων από τα ήδη υπάρχοντα καταχωρημένα εκεί (π.χ. η ονομασία των αιθουσών – μέχρι τώρα μπορείς απλά να δεις αυτά που έχουν καταχωρηθεί χωρίς δυνατότητα διόρθωσης).
   Επίσης σε κάθε νέα καταχώρηση στο edulab απλά καταχωρούνται νέα στοιχεία και υπάρχει η δυνατότητα στα σχόλια να αναφέρετε κάποιες λεπτομέρειες (π.χ. 1 workstation με τα επιμέρους υλικά του RAM κλπ).
   Όσον αφορά το λογισμικό, όπως θα διαβάσατε στην εγκύκλιο, θα είναι ελεύθερο λογισμικό.

 • #1591 Απάντηση

  ΚΑΡΑΪΣΑΡΛΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2ου ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ

  Καλησπέρα.
  Η έλλειψη δυνατότητας προσωρινής αποθήκευσης είναι δυσλειτουργική. Έχοντας χάσει ήδη δύο φορές τα καταχωρημένα υλικά, καθότι κατά τη διαδικασία της υποβολής της αίτησης την πρώτη φορά χάθηκε η σύνδεση και τη δεύτερη έβγαλε ένα σφάλμα (δεν το συγκράτησα να σας αναφέρω), θεωρώ επιτακτική την ανάγκη ενσωμάτωσης της δυνατότητας αυτής.
  Χρησιμοποιώ Chrome, ενώ επισημαίνω ότι η καταχώρηση υλικού και αιτιολόγησης για περισσότερα εργαστήρια είναι μια διαδικασία χρονοβόρα.

  • #1614 Απάντηση

   Το σχόλιο σας είναι κατανοητό.
   Ωστόσο, δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο μιας τέτοιας αλλαγής.
   Η πιο γρήγορη λύση είναι να αποφασίσετε ποιές αίθουσες εργαστηρίων ή άλλες, επιθυμείτε να εξοπλίσετε εκ νέου ή/και να αναβαθμίσετε.
   Αποκλειστικά αυτές τις αίθουσες θα τις καταχωρίσετε στο σύστημα και κατόπιν θα μεταβείτε στην αίτηση, ώστε να υφίστανται και να ζητήσετε τον αντίστοιχο εξοπλισμό.
   Τις υπόλοιπες αίθουσες, έχετε τη δυνατότητα να τις καταχωρήσετε στη συνέχεια, ακόμη και μετά το πέρας υποβολής της αίτησης (δηλ, στις 8.4.16).
   Προσοχή: Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί έως και τις 8 Απριλίου.Επίσης, έχετε τη δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης. θα ληφθεί υπόψιν η τελευταία αίτηση.
   Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο βασικός στόχος είναι η παρουσίαση του παιδαγωγικού σκοπού για τη χρήση του ζητούμενου εξοπλισμού στην αίτηση.

 • #1666 Απάντηση

  Σκιαδά Χρηστίνα

  1. Ο σταθμός εργασίας περιλαμβάνει και οθόνη;

 • #1764 Απάντηση

  Λάμπρος Μπουκουβάλας

  Το κινητό εργαστήριο τί ΑΚΡΙΒΩΣ περιλαμβάνει;;;

 • #1829 Απάντηση

  Γεωργιος Μπεγκας

  Στην καταχώρηση του υφιστάμενου εξοπλισμού λέγοντας CPU, μνήμη, κλπ. εννοεί αυτά που υπάρχουν ενσωματωμένα στους σταθμούς εργασίας των εργαστηρίων η μήπως αυτά που μπορεί να υπάρχουν σαν ανεξάρτητος εξοπλισμός (π.χ. στα πλαίσια της ειδικότητας ηλεκτρονικών υπολογιστικων συστημάτων και δικτύων όταν χρησιμοποιουμε CPU, μνήμη, μητρική, σκληρό δίσκο για να συναρμολογησουμε έναν Η/Υ).

  • #1847 Απάντηση

   Στην καταχώρηση του υφιστάμενου εξοπλισμού λέγοντας CPU, μνήμη, κλπ. εννοείται ο ανεξάρτητος εξοπλισμός (π.χ. στα πλαίσια της ειδικότητας ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων) ή επίσης για παράδειγμα αν υπάρχει κάποια ξεχωριστή οθόνη κτλ

 • #1874 Απάντηση

  ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΩΤΟΥ

  Για τα νηπιαγωγεια πρεπει η καθε νηπιαγωγός να κανει και ξεχωριστή αίτηση για υλικο που επιθυμεί;
  ή η προισταμένη θα κάνει μια αίτηση για ολο το σχολείο; ευχαριστώ.

  • #1886 Απάντηση

   Έχουν το δικαίωμα να καταχωρούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση. Πρέπει να αναγράφουν στο Ερωτηματολόγιό τους τί ακριβώς μπορούν να κάνουν βάσει των νέων τεχνολογιών. Το αίτημα με το ζητούμενο εξοπλισμό γίνεται συνολικά για το σχολείο σας. Επομένως κατόπιν συνεννόησης το υποβάλλει η προϊσταμένη χωρίς ωστόσο αυτό να είναι δεσμευτικό. Ο βασικός στόχος είναι η παρουσίαση του παιδαγωγικού σκοπού για τη χρήση του ζητούμενου εξοπλισμού στην αίτηση.

 • #1906 Απάντηση

  Καραγιώργος Βασίλης

  Καλημέρα, επανέρχομαι στο θέμα του software και ειδικά στο κομμάτι που αφορά το λειτουργικό. Παραθέτω κομμάτι από το έγγραφο του υπουργείου όπου αναφέρει στην πρώτη σελίδα τελευταία παράγραφο ότι, «Η αναβάθμιση των υποδομών ΤΠΕ θα πραγματοποιηθεί με την αξιοποίηση παλιού εξοπλισμού ή/και με την εγκατάσταση σύγχρονων σχολικών εργαστηρίων καθώς και σταθμών εργασίας στις αίθουσες διδασκαλίες. Προτείνεται η χρήση του ΛΣ Ubuntu Linux…… κλπ». Επειδή ως εργαστηριακό κέντρο χρησιμοποιούνται ήδη εφαρμογές λογισμικού σε διάφορες ειδικότητες, όπως Photoshop, Corel, Quark, στοn τομέα Οικονομίας εφαρμογές της Singular, και προγράμματα Πληροφορικής όπως Visual Basic, Python κ.α. που στηρίζονται σε ΛΣ Windows, υπάρχουν αντίστοιχα προτεινόμενα προγράμματα για πλατφόρμα Ubuntu – γενικά μπορούμε να καλυφτούμε με το προτεινόμενο ΛΣ για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών ;

  • #1935 Απάντηση

   Η ερώτησή σας δεν αφορά την συμπλήρωση της αίτησης. Ωστόσο, πράγματι, υπάρχουν πολλά προγράμματα ανοικτού λογισμικού που συναγωνίζονται ικανοποιητικά τις δυνατότητες των προγραμμάτων που αναφέρατε.

 • #1920 Απάντηση

  ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

  ΣΤΟ URL ΠΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ

 • #1958 Απάντηση

  ΕΠΑ.Λ. Αγ. Ι. Ρέντη

  Παρακαλώ να μας δώσετε διευκρινήσεις στο παρακάτω ερώτημα:

  Έχουμε καταχωρίσει 3 νέους χώρους όπου θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε ΤΠΕ. Ο υπάρχων εξολπλισμός μας είναι ένας βιντεοπροβολέας για προβολές στις αίθουσες διδασκλαίας, ένα Laptop στο γραφείο του Δ/ντή και 4 σταθμοί εργασίας: στο γραφείο των καθηγήτων (3) και στο γραφείο της γραμματείας (1). Όταν προσπαθώ να καταγράψω τον εξοπλισμό αυτό στην καρτέλα Εξοπλισμός, στο πεδίο Χώρος δεν εμφανίζεται τίποτα στη λίστα ούτε μπορώ να εισάγω κείμενο. Τι πρέπει να κάνω;

  Παρακαλώ να εξετάσετε το ενδεχόμενο μίας μικρής παράτασης στη συμπλήρωση της αίτησης.

  • #1966 Απάντηση

   Να μην έχετε τσεκαρισμένο το κουτάκι «Δημιουργία νέου χώρου», διότι παραπέμπει ως νέο χώρο που υπάρχει προοπτική να εξοπλίσετε. Επομένως δεν έχετε τη δυνατότητα καταχώρησης υπάρχοντος εξοπλισμού (δεδομένου ότι δεν υπάρχει) στους χώρους όπου έχετε ήδη επιλέξει το κουτάκι: «Δημιουργία νέου χώρου».

 • #2011 Απάντηση

  Σκιαδά Χρηστίνα

  Το σετ ρομποτικής-αισθητήρων το περιλαμβάνει; Αφορά κάποια συγκεκριμένη τεχνολογία (lego, arduino, κλπ.);

  • #2020 Απάντηση

   To set ρομποτικής μπορείτε να το προσδιορίσετε εσείς. Φυσικά μπορεί να είναι lego, arduino ή οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε να εντάξετε στην εκπαιδευτική διαδικασία.
   Ο βασικός στόχος είναι η παρουσίαση του παιδαγωγικού σκοπού για τη χρήση του ζητούμενου εξοπλισμού στην αίτηση.

 • #2035 Απάντηση

  3ο ΕΚ Πειραιά

  Έχουμε αδυναμία αποστολής της αίτησης. Την έχουμε καταγράψει 2 φορές και δεν φεύγει. Μας βγάζει το μήνυμα Failed CSRF check!
  Έχουμε κρατήσει εκτύπωση pdf.
  Πως να προχωρήσουμε; Θα δοθεί κάποια παράταση έως τη Δευτέρα ώστε ο Server να μην είναι τόσο φορτωμένος και να μπορέσουμε να στείλουμε την νέα μας αίτηση;

  • #2037 Απάντηση

   Αν έχετε εκτυπώσει την αίτηση, τότε αυτό σημαίνει ότι έχει υποβληθεί.
   Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να υφίσταται πρόβλημα.
   Αναζητείστε στα στοιχεία της αίτησης τον Α/Α.
   Αν δεν υφίστανται, τότε επικοινωνήστε ξανά τη Δευτέρα, ώστε να δούμε τί ακριβώς συνέβη.

Απαντήστε σε: Ερωτήσεις σχετικές με τον Εξοπλισμό ή/και το Λογισμικό
Οι πληροφορίες σας: