Γενικά Θέματα

 • Συγγραφέας
  Δημοσιεύσεις
 • #206 Απάντηση

  Ομάδα διαχείρισης Forum
  Κλειδοκράτορας
 • #280 Απάντηση

  Χαράλαμπος Παμπουκίδης

  Οι ανάγκες του σχολείου υπάρχει τρόπος να ταξινομηθούν ως προς τη σπουδαιότητα τους; (γιατί υποθέτω δεν θα πάρουμε ότι ζητήσουμε)

  • #838 Απάντηση

   Όχι η εφαρμογή δεν δίνει τέτοια δυνατότητα. Προτείνω να ζητήσετε εξοπλισμό που πραγματικά χρειάζεστε και για τον οποίο θα δικαιολογήσετε μέσω της αίτησης την χρήση του.

 • #287 Απάντηση

  ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

  1. Έχουμε μόλις απογράψει όλον τον ψηφιακό εξοπλισμό του σχολείου στο κτηματολόγιο Εργασία εξαιρετικά χρονοβόρα και κουραστική. Γιατί δεν παίρνετε τα στοιχεία από εκεί ή έστω γιατί δεν φροντίσατε να έχουμε πρόσβαση στην καταγραφή ώστε να μην χρειάζεται να ξανακάνουμε την ίδια δουλειά;
  2. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι καταγεγραμμένοι στο my school (και στο Αθηνά για τα σχολεία της Α Αθήνας). Γιατί πρέπει να ξανακαταχωρήσουμε όλα τα στοιχεία τους και δεν έχουμε τουλάχιστον πρόσβαση στα καταχωρημένα στοιχεία ώστε να μην ξανακάνουμε την ίδια δουλιεά;
  Προφανώς τα ερωτήματα μου είναι ρητορικά Απάντηση: γιατί για άλλη μία φορά καλούνται άνθρωποι μειωμένων ικανοτήτων (για να μην πω ανίκανοι) με αρρωστημένη νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου, να διαχειριστούν μεγάλες ιδέες που τελικά μοναδικό σκοπό έχουν να κινηθεί λίγο χρήμα προς προμηθευτές. Δεν θα αλλάξει τίποτα διότι ακριβώς αυτοί που καλλούνται να υλοποιήσουν την όποια αλλαγή δε σέβονται τον κόπο κανενός ούτε τελικά έχουν πιστέψει ότι αυτό που υλοποιούν έχει καμία αξία. ΕΙσαγωγή νέων τεχνολογιών με τέτοιες νοοτροπίες δεν θα υπάρξει ποτέ επί της ουσίας. Μηχανήματα θα αγοράζονται που θα απαξιώνονται
  Ήθελα να ήξερα, κανείς δεν ντρέπεται για αυτή την αντιμετώπιση; Μήπως κάποιος νομίζει ότι τα σχολεία έχουν γαμαμτείς και φαρισαίους που δεν έχουν πώς να γεμίσουν τη μέρα τους; Ή μήπως στ ακαθήκοντα των διευθυντών είναι να παριστάνουν τη γραμματέα κάθε μανδαρίνου που παριστάνει ότι δουλεύει 8-2 στο υπουργείο παιδείας;
  ΥΓ. Η φυσική μου ευγένεια με εμποδίζει να εκφραστώ όπως δικαιολογεί η αντιμετώπιση που έχω

  • #840 Απάντηση

   Υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο προσπαθούμε να επιλύσουμε, όσον αφορά στους εκπαιδευτικούς, στην εφαρμογή καταχωρούνται οι εκπαιδευτικοί που ήδη χρησιμοποιούν τις ΤΠΕ στην καθημερινή διδακτική διαδικασία καθώς και αυτοί που επιθυμούν με συγκεκριμένο τρόπο να εισάγουν στο μάθημά τους τις ΤΠΕ αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω έλλειψης εξοπλισμού

 • #288 Απάντηση

  ΔΙΒΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

  Στο Κτηματολόγιο υποδομών Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) των σχολείων (http://inventory.sch.gr/) έχουμε καταγράψει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ όλο τον εξοπλισμό. Είναι δυνατόν να μας ζητείται ξανά η καταγραφή του ίδιου εξοπλισμού;

  • #841 Απάντηση

   Υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο προσπαθούμε να επιλύσουμε έτσι ώστε να εισάγεται αμεσα ο ήδη καταγεγραμμένος εξοπλισμός. Ελέξτε την εφαρμογή σύντομα.

 • #332 Απάντηση

  3o Γυμνάσιο Αγρινίου

  Καλημέρα σας,

  σύμφωνα με το υπ΄αριθμόν Φ 478.6/35/47249/Α2/21-3-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ σχετικά με την Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών σχολικών μονάδων, αναφέρεται ότι κατά την είσοδό μας στην εφαρμογή υπάρχουν αποτυπωμένα τα στοιχεία που αφορούν το σχολείο μας. Κατά την είσοδό μας όμως δεν βλέπουμε ΚΑΝΕΝΑ καταχωρημένο στοιχείο. Παρακαλούμε όπως μας καθοδηγήσετε για τις ενέργειές μας έτσι ώστε να συμπληρώσουμε την αίτηση εγκαίρως.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

  • #842 Απάντηση

   Υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο προσπαθούμε να επιλύσουμε έτσι ώστε να εισάγεται αμεσα ο ήδη καταγεγραμμένος εξοπλισμός. Ελέξτε την εφαρμογή σύντομα.
   Όσον αφορά στους εκπαιδευτικούς, δεν συνδέονται με το myschool καθώς στην εφαρμογή καταχωρούνται οι εκπαιδευτικοί που ήδη χρησιμοποιούν τις ΤΠΕ στην καθημερινή διδακτική διαδικασία καθώς και αυτοί που επιθυμούν με συγκεκριμένο τρόπο να εισάγουν στο μάθημά τους τις ΤΠΕ αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω έλλειψης εξοπλισμού

 • #342 Απάντηση

  Γυμνάσιο Αμαρύνθου

  Στο Κτηματολόγιο (http://inventory.sch.gr/) έχουμε κάνει ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ καταγραφή ΟΛΟΥ του εξοπλισμού του Σχολείου.
  Μία διαδικασία χρονοβόρα και κουραστική.

  Είναι δυνατόν να μας ζητείται ξανά η καταγραφή του ίδιου εξοπλισμού;

  • #844 Απάντηση

   Όχι δεν είναι δυνατόν, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα διαλειτουργικότητας με το inventory το οποίο προσπαθούμε να επιλύσουμε έτσι ώστε να εισάγεται αμεσα ο ήδη καταγεγραμμένος εξοπλισμός. Ελέξτε την εφαρμογή σύντομα.

 • #343 Απάντηση

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΖΑΒΑΛΑΡΗ

  Κατ’ αρχάς ο σύνδεσμος για το forum στη εγκύκλιο είναι λανθασμένος. Επιπλέον, ως Σχολείο, δε μπορούμε να ανοίξουμε την εφαρμογή. Ανοίγει ο χώρος στο sch.gr όπου είναι καταχωρισμένα τα στοιχεία και οι κωδικοί του Σχολείου, επιλέγουμε ‘Σύνδεση’. αλλά το μήνυμα που παίρνουμε είναι: ‘Η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο για τους επίσημους λογαριασμούς σχολείων’. Συνεπώς, δε μπορούμε να προχωρήσουμε στη διαδικασία.

  • #482 Απάντηση

   Ιωάννης Τάτσης

   Για να βοηθήσω αν μπορώ. Οι κωδικοί στο Σχολικό Δίκτυο που απαιτούνται για την εφαρμογή είναι διαφορετικοί από τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για την εισαγωγή στο myschool. Οι κωδικοί του Σχολικού Δικτύου που απαιτούνται εδώ είναι αυτοί που έχετε στο email του σχολείου.

 • #347 Απάντηση

  Μιχάλης Κασσαπάκης

  Ενώ γίνεται είσοδος στο σύστημα (μέσω του σχολικού δικτύου) με τα στοιχεία του σχολείου, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε καθώς δεν εμφανίζεται κάποια φόρμα καταγραφής ή κάτι παρόμοιο.

  Επίσης, αναμένουμε να δούμε τί είδους καταγραφή ζητείται καθώς, όπως αναφέρουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, μόλις πριν λίγο καιρό καταχωρήσαμε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ ΟΛΟ τον εξοπλισμό του σχολείου μας.

  • #1320 Απάντηση

   Σε ό,τι αφορά στο πρόβλημα που αναφέρετε, παρακαλούμε δοκιμάστε με νεότερης έκδοσης browser (π.χ. Mozilla, Chrome, IE8.0).

 • #353 Απάντηση

  Τσιάρας Νίκος

  Συμφωνώ απολύτως με τους συναδέλφους. Όλα τα δεδομένα υπάρχουν. Καταντάει τιμωρία (μου θυμίζει το γνωστό «καψόνι» στο στρατό) η επανειλημμένη καταγραφή εξοπλισμού.

  Με εκτίμηση,
  Τσιάρας Νίκος

 • #355 Απάντηση

  Γυμνάσιο Σκουτάρεως

  Καλημέρα σας,

  σύμφωνα με το υπ΄αριθμόν Φ 478.6/35/47249/Α2/21-3-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ σχετικά με την Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών σχολικών μονάδων, αναφέρεται ότι κατά την είσοδό μας στην εφαρμογή υπάρχουν αποτυπωμένα τα στοιχεία που αφορούν το σχολείο μας. Κατά την είσοδό μας όμως δεν βλέπουμε ΚΑΝΕΝΑ καταχωρημένο στοιχείο. Παρακαλούμε όπως μας καθοδηγήσετε για τις ενέργειές μας έτσι ώστε να συμπληρώσουμε την αίτηση εγκαίρως.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 • #362 Απάντηση

  Νικολαΐδης Σωτηριος

  Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν η υποβολή της αίτησης απαιτεί την έγκριση του συλλόγου διδασκόντων

  Σας ευχαριστούμε

  • #1322 Απάντηση

   Η δράση αφορά στην αναβάθμιση των υποδομών της κάθε σχ. μονάδας. Όπως θα διαβάσατε την εγκύκλιο δεν ζητείται να συγκληθεί απαραίτητα Σύλλογος Διδασκόντων. Ωστόσο, είναι στη διακριτική ευχέρεια του Δ/ντη της σχ. μονάδας η σχετική έγκριση από το σύλλογο.

 • #455 Απάντηση

  ΜΑΡΙΑ ΚΑΓΙΑΜΠΑΚΗ ΠΕ19

  Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους συναδέλφους. Πώς είναι δυνατόν να μας ζητείται μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ξαναπεράσουμε τα ίδια πράγματα;Το inventory τα έχει πολύ αναλυτικά. Το Υπουργείο γνωρίζει τις υποδομές που ήδη διαθέτει ή ο καθένας ξυπνάει μια μέρα και παίρνει μια απόφαση χωρίς να έχει καταλάβει τι ακριβώς γίνεται (από πολλές απόψεις). Επίσης το MySchool έχει όλα τα στοιχεία για τους εκπαιδευτικούς.
  Θα ήθελα μια απάντηση.

  Ευχαριστώ,
  Μαρία Καγιαμπάκη

 • #499 Απάντηση

  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Γ.

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
  Κύριοι

  Θα πρέπει να αναφέρετε κάποια οδηγία για το κόστος που μπορεί να καλυφθεί ανά Σχολείο.
  Με 400.000 ΕΥΡΩ στην παρούσα φάση (όπως έχετε ανακοινώσει) τι μπορεί να καλυφθεί ?

  Να υποθέσω 2.000 ΕΥΡΩ ανά Σχολείο δηλαδή 200 Σχολεία για όλη την Ελλάδα ή 1.000/Σχολείο δηλ. 400 Σχολεία ???
  Και τι αντιστοιχεί σε 1000 ΕΥΡΩ : 1 ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ+1 LAPTOP+1 PRINTER ????

  ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ.
  ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥ SCANNER ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΥ PRINTER ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

  • #1323 Απάντηση

   Εσείς καλείστε να περιγράψετε τις ανάγκες της σχολικής σας μονάδας κατά την κρίση σας και βάσει των εκπαιδευτικών σας προσδοκιών.

 • #613 Απάντηση

  ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

  Το Σχολείο μας έχει 2 λογαριασμούς στο email, έναν για το γυμνάσιο και έναν για το Λύκειο. Συνδέομαι στο πληροφοριακό σύστημα με το λογαριασμό του γυμνασίου και δεν έχει συμπληρωμένο τον εξοπλισμό που είχε καταχωρηθεί στο inventory (εξαιρετικά!!!! επίπονη διαδικασία γιατί το σχολείο μας είναι μεγάλο). Ο λογαριασμός του Λυκείου δε συνδέεται (μνμ SSO logout). Θα πρέπει να δηλωθούν πάλι όλα από την αρχή; Είναι όπως είπα εξαιρετικά επίπονη η διαδικασία και το χρονικό διάστημα πολύ μικρό. Θα παρακαλούσα να δώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

  • #1324 Απάντηση

   Αντιλαμβανόμαστε το φόρτο αλλά δυστυχώς θα πρέπει να καταχωρήσετε τα δεδομένα του εξοπλισμού και να υποβάλετε την εν λόγω αίτηση.

 • #674 Απάντηση

  ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

  Καλημέρα σας,

  σύμφωνα με το υπ΄αριθμόν Φ 478.6/35/47249/Α2/21-3-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ σχετικά με την Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών σχολικών μονάδων, αναφέρεται ότι κατά την είσοδό μας στην εφαρμογή θα υπάρχουν αποτυπωμένα τα στοιχεία που αφορούν το σχολείο μας. Σημειώνουμε ότι το σχολείο μας έχει ενημερώσει όλες τις εφαρμογές (inventory, myschool κλπ.), που αφορούν την αναλυτική καταγραφή – αποτύπωση της κτιριακής υποδομής, του ηλεκτρονικού και άλλου εξοπλισμού καθώς και του διδακτικού – μαθητικού δυναμικού. Κατά την είσοδό μας όμως δεν βλέπουμε ΚΑΝΕΝΑ καταχωρημένο στοιχείο. Πρέπει να καταχωρηθούν εκ νέου (!!!!) όλα έως τις 8 Απριλίου; Παρακαλούμε όπως μας καθοδηγήσετε ώστε να συμπληρώσουμε την αίτησή μας εγκαίρως.

  Ευχαριστούμε

  • #1327 Απάντηση

   Αντιλαμβανόμαστε το φόρτο αλλά δυστυχώς θα πρέπει να καταχωρήσετε τα δεδομένα του εξοπλισμού και να υποβάλετε την εν λόγω αίτηση.

 • #917 Απάντηση

  Παναγιώτης Γροντάς

  Είναι απαράδεκτο να μην τροφοδοτούνται αυτόματα τα στοιχεία της απογραφής που έγινε πέρσι από το inventory και και των εκπαιδευτικών από το MySchool αντίστοιχα.
  Πόσο δύσκολο θα ήταν να υπάρχει μια λίστα των εκπαιδευτικών που είναι τοποθετημένοι και απλά να τσεκάρουμε όσους χρησιμοποιούν χρειάζονται ΤΠΕ;
  Γνωρίζετε ότι στο σχολείο η κύρια δουλειά μας είναι να κάνουμε μάθημα και όχι να εισάγουμε ξανά και ξανά τα ίδια δεδομένα.

  • #1328 Απάντηση

   Έχει γίνει προσπάθεια συγχρονισμού με τα δεδομένα του εξοπλισμού. Αν δεν εμφανίζονται στη σχολική σας μονάδα, δυστυχώς θα πρέπει να καταχωρήσετε τα δεδομένα του εξοπλισμού και να υποβάλετε την εν λόγω αίτηση. Αντιλαμβανόμαστε το φόρτο εργασίας. Η προσπάθεια για την αναβάθμιση των υποδομών των σχολείων είναι κοινή.

 • #927 Απάντηση

  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ)

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
  ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ WEB MAIL ΜΕΣΩ ΤΟΥ SCH, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ http://edulabs.minedu.gov.gr/ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (mail@gym-adendr.thess.sch.gr)

 • #947 Απάντηση

  ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

  Καλημέρα.
  Δυστυχώς, μεταφορά από το inventory δεν έγινε και το σχολείο μας είναι πολύ μεγάλο και πρέπει να γίνουν οι καταχωρίσεις από την αρχή απ’ό,τι καταλαβαίνω. Δεν μπορώ να ξεκινήσω όμως λόγω προβλήματος της εφαρμογής (μνμ FORBIDDEN you don’t have permission to access this server). Δοκίμασα και χθες από το σπίτι. Το Forum λειτουργεί, το πληροφοριακό σύστημα όμως βγάζει προβλήματα. Πώς θα επιλυθούν για να προλάβουμε την αίτηση;

 • #960 Απάντηση

  Βασιλείου Μιχάλης

  Καλημέρα, υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τις δυσλειτουργίες της σελίδας; Να προσθέσω και εγώ πως κανονικά από την απογραφή θα έπρεπε τα δεδομένα να υπάρχουν.

 • #961 Απάντηση

  Νικοπούλου Ροζαλία ΠΕ 19

  Καλημέρα

  Προσπαθώ να μπω στη σελίδα αλλά μου βγάζει το μήνυμα

  Forbidden
  You don’t have permission to access / on this server.

  Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ιστοσελίδα?
  Ευχαριστώ

 • #977 Απάντηση

  Πολυχρόνης Αναγνωστάκης

  Καλημέρα,
  θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το σχολείο μου θα μετεγκατασταθεί απο την νέα σχολική χρονιά σε καινούργιο κτίριο. Ο υπάρχων εξοπλισμός ειναι παλαιός απο το 2002 κυρίως, και συχνά προβληματικός. Ο Δήμος δεσμεύτηκε να εξοπλίσει το νέο κτίριο με καινούργιους υπολογιστές στα εργαστήρια τουλάχιστον. Αν κάνω την αίτηση με τα υπάρχοντα στοιχεία και αυτά μετά αλλάξουν δημιουργείται πρόβλημα;

 • #1005 Απάντηση

  ΣΑΧΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

  Στην καρτέλα εκπαιδευτικών δεν υπήρχε κανείς εκπαιδευτικός καταχωρημένος. Καταχώρησα τα στοιχεία μου ως Υπεύθυνη Εργαστηρίου Πληροφορικής και βλέπω μετά δύο εγγραφές με το όνομα μου. Πως μπορώ να σβήσω τη μία;

 • #1028 Απάντηση

  Παναγιώτης Γροντάς

  Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύεται προσωρινά η αίτηση ώστε ο εξοπλισμός να προστίθεται σταδιακά;

 • #1056 Απάντηση

  Παπαδόπουλος Χιονάς

  Δεν επιτρέπει η σελίδα edulabs την είσοδο του σχολείου μας.

  Απορρίφθηκε η πρόσβαση στο κεντρικό υπολογιστή edulabs.minedu.gov.gr

  Δεν έχετε εξουσιοδότηση για την προβολή αυτής της σελίδας.
  403

  Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

  username : 3gymstav

 • #1066 Απάντηση

  ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Υπάρχουν ερωτήματα που έχουν να απαντηθούν 10 μέρες και η προθεσμία λήγει την ερχόμενη Παρασκευή. Μήπως πρέπει να γίνει κάτι για αυτό;; Η κάποια παράταση λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος;

 • #1157 Απάντηση

  Μιχάλης Μουχλιανίτης

  Δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης.
  Τι μπορούμε να κάνουμε;
  adynamia syndesis

 • #1159 Απάντηση

  Ορφανίδης Κωνσταντίνος, Διευθυντής Σ.Δ.Ε. Δράμας

  Μπορείτε να μας ενημερώσετε εάν στη σχεδιαζόμενη αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών των σχολικών μονάδων συμπεριλαμβάνονται και τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.);

  • #1331 Απάντηση

   Είναι όλες οι σχ. μονάδες της Ελλάδας (Αθμια και Βθμια). Έχετε δικαίωμα πρόσβασης όπως όλες οι σχ. μονάδες.

 • #1184 Απάντηση

  ΣΤΡΙΒΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  Καλημέρα,

  Εδώ και μέρες προσπαθούμε να μπούμε στην εφαρμογή και εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:

  «Η σελίδα του κεντρικού υπολογιστή edulabs.minedu.gov.gr δεν λειτουργεί
  Αυτήν τη στιγμή, ο κεντρικός υπολογιστής edulabs.minedu.gov.gr δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό το αίτημα.»

  Δεν έχουμε καταφέρει προφανώς να μπούμε στην εφραμογή καμιά φορά μέχρι σήμερα.

  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 • #1255 Απάντηση

  Γυμνάσιο Αμφίκλειας

  Καλησπέρα!Πώς είναι δυνατόν να διαγραφεί καθηγητής που εκ παραδρομής καταχωρήθηκε, διότι δεν είναι δυνατόν να περαστεί στο σχολείο Οργανικής τοποθέτησης του (στο σχολείο μας είναι με διάθεση γιθα συμπλήρωση ωραρίο). Ευχαρίστω!

  • #1275 Απάντηση

   Ελένη Βεργίνη

   Πατάς πάνω στο όνομα του καθηγητή, βγάζει ένα πλαίσιο με τα στοιχεία του και έχει κόκκινο κουμπί διαγραφής. Μερικές φορές κολλάει, ξανακάντο.

 • #1493 Απάντηση

  ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΧΑ

  Καλημέρα
  Δεν μπορούμε να καταχωρήσουμε εκπαιδευτικούς.Κολλάει το σύστημα.
  Ευχαριστώ.

 • #1495 Απάντηση

  Σκουρλέτου Βιολέττα

  Καλημέρα
  Όταν κάνουμε καταχώρηση εκπαιδευτικού στη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων υπάρχει πλήκτρο αποθήκευση που το πατάμε, όμως στην καρτέλα εκπαιδευτικοί δεν εμφανίζονται τα στοιχεία του εκπαιδευτικού που μόλις καταχωρήθηκαν. και το πλήκτρο αποθήκευσης σ’ αυτή την καρτέλα να πατήσεις εμφανίζεται το μήνυμα «προέκυψε κάποιο σφάλμα». Το μόνο που εμφανίζεται είναι ένα πλήκτρο που λέει Ερωτηματολόγιο που όμως δεν ανοίγει. Τι μπορούμε να κάνουμε;

 • #1951 Απάντηση

  ΑΤ

  Τροποποίηση αίτησης είναι δυνατή μετά την υποβολή;

 • #1978 Απάντηση

  4ο Γ/ΣΙΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ. ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ (ΣΥΝΔΕΣΗΣ). ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ TO PDF. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΤΗΝ ΛΑΒΑΤΕ.

 • #1995 Απάντηση

  Αναστασία Μπελογιάννη

  Προβλήματα που διαπιστώθηκαν την Πέμπτη 7/4/2016:
  Κατά την καταχώρηση του εξοπλισμού της σχολικής μονάδας δεν αποθηκεύονται οι αλλαγές και κατά την καταχώρηση των εκπαιδευτικών αναδύεται εικονίδιο με το μήνυμα «Σφάλμα Ιστοσελίδας». Αυτά τα προβλήματα μας δυσκολεύουν ως προς την έγκαιρη καταχώρηση της αίτησης για την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού και θα θέλαμε να μας δοθεί παράταση.

 • #2029 Απάντηση

  2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας

  Σας παρακαλούμε, αφήστε ανοιχτό το σύστημα για συμπλήρωση ερωτηματολογίου εκπαιδευτικών και μετά τη σημερινή ημερομηνία.
  Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 • #2098 Απάντηση

  Προβατάκη Μαρία

  Η τελευταία έγκυρη και διορθωμένη αίτηση που κατέθεσε επιτυχώς και εμπρόθεσμα το σχολείο μας είναι η αίτηση με α.α 7066 όπως φαίνεται και στην καρτέλα «το σχολείο». Όμως στην καρτέλα «Ανοικτά δεδομένα» και ενώ αναφέρετε: <<Στο αρχείο αιτήσεων εμφανίζεται μόνο η τελευταία υποβληθείσα αίτηση από κάθε σχολείο>> στα αρχεία που υπάρχουν αναρτημένα έχει καταχωρηθεί προηγούμενη αίτηση με α.α 6908. Παρακαλώ ενημερώστε μας γιατί συμβαίνει αυτό και αν θα προχωρήσετε σε διόρθωση στην τελευταία έγκυρη αίτηση με α.α. 7066.

 • #2385 Απάντηση

  Σταθογιαννόπουλος Ντίνος

  Προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή για να καταχωρίσω ένα φωτοτυπικό που αγόρασε το σχολείο και δεν με αφήνει να μπω.
  Μου βγάζει μήνυμα :ERROR: Invalid username . (Σαν κωδικό και password δίνω αυτά που έχουμε για το E-mail του σχολείου)

 • #3121 Απάντηση

  Προεστάκης Γεώργιος

  Καλημέρα.
  1) Αφου πέρασα τους καθηγητές όταν περνάω τους χώρους δεν κάνει αποθήκευση αλλά δεν βγάζει και κανέα μήνυμα.
  Τι πρέπει να κάνω;
  2) Δεν εμφανίζεται καταγεγραμένο το εργστήριο πληροφορικής που εγώ ο ίδιος το έχω καταγράψει στο παρελθόν.
  3) Γιατί πρέπει να ξαναπεράσω όλον τον εξοπλισμό του σχολείου όταν΄τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2016 ξόδεψα δεκάδες ώρες για την καταγραφή του. Το υπουργείο δεν έχει πρόσβαση στην βάση δεδομένων των εξοπλισμών των σχολείων;

  Ο καθηγητής Πληροφορικής του 10 Γυμνασίου Καλλιθέας
  Προεστακης Γεώργιος

 • #3143 Απάντηση

  1o Γυμνάσιο Χαριλάου

  Καλημέρα
  Έχουμε ένα πρόβλημα και θέλουμε την βοήθεια σας.
  Στην σελίδα σας http://edulabs.minedu.gov.gr μας δείχνει συνεχώς συνδεδεμένους και δεν μας δίνει την δυνατότητα αποσύνδεσης
  Ταυτόχρονα στις επιλογές της αρχικής σελίδας λείπει η επιλογή ¨ΣΧΟΛΕΙΟ¨ και δεν μπορούμε να να κάνουμε νέα αίτηση ή επιβεβαίωση της παλιάς.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  Δημήτρης Μιχαηλίδης υπεύθυνος myschool τηλ.σχολείου 2310 308445 κιν. 6947726726

 • #4268 Απάντηση

  2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας

  Συνάδελφοι Καλημέρα.
  Θα θέλαμε να ρωτήσουμε:
  1:Πρέπει να καταθέσουμε πάλι αίτηση στο Edulabs?
  2. Πέρσι είχαμε ζητήσει 2 διαφορετικά σετ ρομποτικής. Ένα τύπου Lego ενα τύπου Arduino καθώς και Η/Υ με αισθητήρες για μέτρηση Φυσικών / Χημικών μεγεθων (που εναλλακτικά υλοποιείται και με arduino και αντιστοιχους αισθητήρες)
  Εδώ αναφερει «Σετ ρομποτικής Γυμνασίου» από τι αποτελείται αυτό;
  3. Ο κωδικός 13 ειναι κάτι σαν rasbery pi?
  4. Οι κωδικοί 12 και 14 είναι στυλ Ubuntu Server n Client?
  Σας παρακαλούμε απαντηστε μας μεχρι το μεσημέρι γιατι η προθεσμία λήγει…
  Ευχαριστούμε
  Αρτεμησια Στουμπα ΠΕ19

Απαντήστε σε: Γενικά Θέματα
Οι πληροφορίες σας: